FIGHT AND FLOW

За нас

Бойни изкуства и танци – Ин и Ян – Две различни изкуства с общ прародител.
Залата е разположена в квартал Витоша, с бърз достъп до Симеоновско шосе, на тиха и спокойна улица и с прекрасен изглед към планината Витоша. Разполагаме с вътрешен детски кът и много паркоместа. Нашите инструктори са с дългогодишен опит придобит в чужбина. Залагаме на чистота, уют и приятна атмосфера по време на тренировките.

 • Танц и бойно изкуство

  Капоейра

  Капоейрата e бразилско бойно изкуство. Първоначално практикувана от робите в Бразилия, днес капоейра е разпостранена по цял свят. В африканските култури танц и борба трудно могат да бъдат разделени едни от други. От там и многото танцови и акробатични елементи в капоейрата.

  Танц и бойно изкуство
 • Бойни изкуства

  Айкидо

  Айкидо е японско бойно изкуство, метод на самоотбрана и начин на духовно и физическо самоусъвършенстване. Името „айкидо“ се изписва с йероглифите „ай“ (любов, хармония), „ки“ (енергия, сила) и „до“ (духовен път) и най-общо се превежда като „път на хармоничната сила“.

  Бойни изкуства
 • Танци

  Карнавална самба

  Днес под самба се разбира преди всичко стилът, който се формира в края на 19 и началото на 20 век в градската среда на Рио де Жанейро.

  Танци