Ден на отворените врати


Неделя 19-ти януари ще може да се насладите на 4 часа тренировки в деня на отворените врати в нашата зала. Заповядайте и пробвайте безплатно нашите тренировки за деца и възрастни!

График неделя 19-ти януари :
14:00-14:55 – Айкидо за възрастни (10 до 99 годишни)
15:00-15:55 – Айкидо за деца (от 5 до 10 год)
16:00-16:55 – Капоейра за деца (от 4 до 10 год)
17:00-17:55 – Бразилска Самба

Айкидо за деца

на тренировките наблягаме на това децата да развият чувство за отговорност, дисциплина и качества, които биха им помогнали както в училище така и в живота. Наблягаме на упражнения за координация, равновесие и прецизност. Техниките редуваме с игри.

Айкидо за възрастни

за хора търсещи задълбочено изучаване на физическа дисциплина. За тези, които търсят баланс на ума, тялото и емоциите. Тренировките пасват и за по-големи деца или тинейджъри.

Капоейра за деца

Тренировките за деца включват загрявка, игри, разнообразни капоейра движения, акробатика, пеене, свирене на типичните капоейра инструменти, задълбочено опознаване на бразилската култура и португалския език.

Бразилска самба

Бразилската самба не се танцува по двойки и нямате нужда от партньор. Тренировките ни се състоят от загрявка, основните стъпки в самбата, footwork, малки и/или по-големи хореографии и надграждане на уменията, така че да се достигне ниво на свободна импровизация.

За всички тренировки ви трябват удобни дрехи за тренировка. За тренировката по Бразилска Самба ви трябват удобни за танцуване обувки (без маратонки).

Телефон за информация, записване и въпроси:
0887 12 75 41